Wellness

Wellness

wellnessVoor een stuk ontspanning kunt u gebruik maken van de float en de spa hydro massage spa capsule. U kunt hiervan afzonderlijk gebruik maken, maar een combinatie is natuurlijk ook mogelijk en wordt sterk aanbevolen.

Floaten is het gewichtloos en prikkelloos drijven op zout water in een speciaal hiervoor ontworpen cabine en werkt sterk ontspannend en heeft daardoor een duidelijk effect op de fitheid en prestatieverhoging. Lees hier meer over de heilzame werkingen van floaten.

De Hydro Massage Spa Capsule zorgt voor een volledige massage beleving. Door middel van 28 hydrowater jets wordt uw lichaam gemasseerd. U kunt hier gewoon met kleren aan in en u wordt niet nat. Lees hier meer over de werking en mogelijkheden van de spa capsule.

Combinatie floaten en masseren

Zowel floating als massages brengen uw lichaam en geest tot een diepe ontspanning. Met een combinatie van beide ontspanningsmethoden worden de effecten versterkt. Dat houdt in dat het floaten een positieve invloed heeft op uw lichaam, waardoor de effecten van de aansluitende massage extra veel positieve invloed hebben op uw lichaam en geest.

Hetzelfde geldt voor de andere volgorde; een massage voorafgaand aan het floaten zorgt ervoor dat u reeds volledig ontspannen begint met het floaten. Zeker voor bezoekers die het floaten nog nooit hebben ervaren, is deze combinatie een absolute aanrader. Uw geest komt eerder tot rust, aangezien de massage dit ontspanningsproces reeds in gang heeft gezet. Tijdens het floaten bereikt u dan, mede vanwege de gewichtloosheid en de beperkte prikkeling van zintuigen, een unieke diepe ontspanning.

Reserveer direct!

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op.

© 2018: Vrije Vlinders | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress