Wellness Zeeland

Wellness Zeeland

Ontspanning, verbinding en heling zijn belangrijke factoren in ons dagelijks leven die bijdragen aan een rustig en tevreden bestaan. Dit zijn dan ook de hoofdzaken die de kern vormen van alle mogelijke behandelingen wat betreft wellness in Zeeland bij Vrije Vlinders. Bij Vrije Vlinders komt men echt even aan zichzelf toe. De stress van het alledaagse leven laat u achter u door bijvoorbeeld een floating sessie te boeken. Tijdens deze sessie drijft u gewichtsloos in weldadig water en bent u in staat om te ervaren wat ware rust is. Na deze behandeling voelt u zich weer ontspannen en energiek. Ook een sessie in de Hydro Jet Spa Capsule geeft uw spieren en lichaam de kans om even volledig te ontspannen en de spieren te trakteren op een prettige massage waarbij het hele lichaam aan bod komt.

Wellness ZeelandDe kracht van Vrije Vlinders

De twee drijvende krachten achter Vrije Vlinders zijn Fokko Visser en Tanja Verheijen. Zij bieden advies, hulp en behandelingen op het gebied van ontspanning, heling en wellness in Zeeland. Dit alles wordt geboden binnen een zeer prettige en professionele omgeving waarbij uw weldaad centraal staat. Mede door het aanbieden van ontspannende behandelingen zoals het floaten, naast bijvoorbeeld meditaties en helende reizen, maakt Vrije Vlinders wellness in Zeeland uniek. Het inzien, verwerken en erkennen van eigen emoties en denkbeelden tijdens een innerlijke reis helpen u om weer ruimte te maken voor de schoonheid van het leven in uw bestaan. Iedere behandeling is een persoonlijke reis waarbij u centraal staat.

Wilt u echt optimaal genieten van ware ontspanning? Dan is het mogelijk om naast uw behandeling(en) een verblijf te boeken in een van de sfeervolle kamers van ons wellness centrum te Zeeland. Tegen een lage prijs kunt u zo, na een bijzondere behandeling, optimaal genieten van uw rust en een heerlijk ontbijt!

   Wellness center     Retraites     Contact opnemen

© 2018: Vrije Vlinders | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress