Wellness salon

Wellness center

Een ontspannende wellness behandeling is perfect om even de sleur en stress van het alledaagse leven te vergeten en achter u te laten. Bij wellness center Vrije Vlinders wordt u ontvangen door professionele en bevlogen medewerkers. Zij staan garant voor een inspirerend verblijf, waarin u optimaal kunt genieten van de beste behandelingen zoals bijvoorbeeld een floating sessie. Een floating sessie is een ontspannende behandeling in weldadig en aangenaam warm water. U neemt plaats in een floating tank, waarin u gewichtsloos drijft en in alle privacy uw gedachten en zorgen stop kunt zetten. De behandeling helpt om zowel lichaam als geest te ontspannen en na een floating sessie treedt u met nieuwe energie de wereld weer tegemoet!

Ook een verblijf in de Hydro Massage Spa Capsule in ons wellness centrum is een beleving op zich! Door middel van maar liefst 28 verschillende hydrowater jets wordt het lichaam volledig gemasseerd. Er kan tevens een combinatie-behandeling met zowel floaten als een hydro massage worden ondergaan. Zo wordt na een zeer ontspannende floating sessie het lichaam gemasseerd en geactiveerd. Dit wordt door veel bezoekers van onze wellness center als zeer prettig ervaren!

Heling en cWellness salonoaching bij Vrije Vlinders

Naast wellness behandelingen biedt Vrije Vlinders tevens de mogelijkheid om deel te nemen aan ontspannende meditatie-sessies, retraites, familieopstellingen en coaching sessies. Ieder mens is uniek en iedere sessie is daarmee uniek. In ons wellness center ligt de focus op heling en en focussen op je eigen kracht. Soms is het prettig omsamen met een professionele coach de eigen inzichten en kracht weer terug te vinden en doelen te bepalen. Ook kan het prettig zijn om bepaalde blokkades in uw leven onder de loep te nemen, waarna u weer opgelucht verder kunt. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met wellness centrum Vrije Vlinders!

   Floaten IJzendijke     Contact opnemen

© 2018: Vrije Vlinders | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress