Menu Sluiten

Weekretraites

Weekretraite (zuiveringsweek) voor mensen met kanker

De weekretraite is een zeer intense week, waarbij je zult merken dat je al vrij snel al het besef van tijd kwijt bent. De belangrijkste aspecten van deze week is het activeren van het zelfhelend vermogen en zuivering. We zullen ons richten op emotionele zuivering, lichamelijke zuivering en voeding. De emotionele zuivering zal voornamelijk plaatsvinden in groepssessie en (minimaal) 1 individuele sessie. In de sessies zullen verschillende technieken gecombineerd worden, waaronder geleide meditaties, innerlijk kind werk, familieopstellingen en The Journey (Helende Reis). De lichamelijke zuivering zal bestaan uit driemaal een darmspoeling*, afgestemde voeding en floaten en masseren. De dagelijkse yoga** zal ondersteunend zijn voor zowel de emotionele als de lichamelijke zuivering.
Deze week is geschikt voor iedereen die op zoek is naar zuivering in zichzelf, maar ook voor mensen met kanker of andere ernstige (chronische) ziektes, die naast de reguliere behandelingen, op zoek zijn naar eigen antwoorden.

Algemene informatie

Aankomst op zondagavond rond 19 uur, dan is er tijd om te settelen en kennis te maken met de andere deelnemers. Vervolgens gaan we in de avond van start met een groepssessie. Maandag tot en met vrijdag zullen we iedere dag starten met yoga om 8:00. Op maandag, woensdag en vrijdag zullen de darmspoelingen plaatsvinden. De overige dagdelen zullen voornamelijk worden ingevuld met groepssessies, individuele sessies en de wellness. Per dag zal worden aangegeven wat de planning is.

Zaterdag zal er in de morgen een afsluitende groepssessie plaatsvinden, waarna iedereen rustig kan inpakken en afscheid nemen. De groep zal uit maximaal 6-8 personen bestaan.

Het eten zal zuiverend van aard zijn en alle maaltijden zijn inbegrepen. Tussendoor is er altijd fruit en drinken beschikbaar.
De kosten van de weekretraite bedragen € 1195,- Bij een aanvullende zorgverzekering komt u mogelijk voor een gedeeltelijke vergoeding in aanmerking.

NB: De kamers zullen gedeeld worden met een andere deelnemer en ook de toilet en douche zijn gedeeld.

Data: nader te bepalen. Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

*De darmspoelingen worden verzorgd door Sonja Eckhardt. Voor meer informatie over de darmspoelingen zie www.sopuur.nl
**De yoga wordt verzorgd door Vanessa van de Vijver, zie www.yogasati.nl