Menu Sluiten

Weekendretraites

Even een weekend er helemaal uit. Uit de dagelijkse drukte, de dagelijkse problemen, en terug naar jezelf.  De weekendretraites zijn er op gericht om volledig te ontspannen en de kracht in jezelf of het zelfhelend vermogen te versterken. Het weekend zal bestaan uit een programma van meditaties/groepsactiviteiten afgewisseld met massage en floaten. Het innerlijk kind zal tijdens dit weekend een belangrijke rol spelen. De inhoud van de groepssessies kan worden aangepast als er een bepaalde vraag vanuit de groep naar boven komt. De groepjes zullen bestaan uit maximaal 6-8 mensen.

Algemene informatie

Aankomst op vrijdag rond 3 uur, dan is er tijd om te settelen en kennis te maken met de andere deelnemers. Vervolgens zullen we gezamenlijk eten en beginnen in de avond met een groepssessie. De planning van de zaterdag en zondag zullen de eerste dag worden besproken. Na het avondeten zondagavond is er rustig de tijd om de spullen te pakken en afscheid te nemen. Eventueel is het mogelijk om een extra nachtje te blijven tegen een gereduceerd tarief.

Het eten zal zuiverend van aard zijn en alle maaltijden zijn inbegrepen. Tussendoor is er altijd fruit en drinken beschikbaar.
De kosten voor dit weekend bedragen € 295,-
NB: De kamers zullen (in principe) gedeeld moeten worden met een andere deelnemer en ook de toilet en douche zijn gedeeld.

Data: nieuwe data volgen.

Indien u met 2 of meer bent is het ook mogelijk om deze retraite doordeweeks in te plannen. Neem contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn!