Menu Sluiten

Familieopstellingen

Toen ik het boek de Helende Reis van Brandon Bays las, voelde ik me hier zo tot aangetrokken dat ik me –zonder ooit zelf een reis gemaakt te hebben- voor de volledige opleiding van The Journey heb opgegeven. Mijn gevoel bleek te kloppen. De Helende Reis is een hele mooie, zeer diepwerkende methode die grote innerlijke bewegingen tot stand kan brengen.

De Helende Reis werkt met eeuwenoude principes van ontspannen, uiten, loslaten en vergeven. Dat leidt tot grotere rust, vitaliteit, zelfvertrouwen en tot een versterking van het zelfhelend vermogen.

Doordat je op een diep niveau verandering teweegbrengt kan de Helende Reis worden ingezet bij alle soorten lichamelijke, emotionele en/of psychische klachten. De methode is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten over de invloed van emoties op de werking van cellen in ons lichaam. Oude emoties of herinneringen kunnen voor een disbalans op celniveau zorgen, wat uiteindelijk tot allerlei klachten kan leiden. De Helende Reismaakt deze emoties/herinneringen los en ondersteunt en bevordert daarmee het natuurlijke genezingsproces. Verder maakt het mensen bewust van hun innerlijke kracht en vrijheid.

Voor wie?

De Helende Reis is geschikt voor iedereen die fysiek of mentaal is vastgelopen en die openstaat voor een oplossing van binnenuit. Geschikt voor zowel ouderen, volwassenen, jongeren als kinderen vanaf 6 jaar.

Mocht je de tijd hebben dan wordt het zeker geadviseerd om voordat je zelf een Helende Reis ondergaat het boek van Brandon Bays te lezen.

Ervaringen

“Ik heb twee helende reizen ondergaan een op het lichamelijke vlak en eentje wat betreft emoties. Het is wonderlijk wat zo’n reis losmaakt bij je. Ik heb er veel aan gehad. Ik heb me daarna dingen gerealiseerd waar ik eerder niet aan gedacht heb of overheen keek. Het heeft me geholpen om weer in balans te komen en op een andere manier naar situaties of problemen te kijken.”
- Corinne
“Ik ben heel blij dat je met mij de reizen wilde maken, ik heb me door jou gedragen gevoeld. Je bent een prachtige begeleidster met het maken van een persoonlijke reis door de ruimte van het innerlijk bewustzijn.”
- Annelies
“Na de Helende Reis heb ik mijn medicatie om in te kunnen slapen volledig af kunnen bouwen.”
- Marcel
“Deze sessie was voor mij een hele ervaring. Tanja was in staat om, zoals in mijn geval, mij te bevrijden van mijn onrust, angsten en vervelende gevoelens.”
- anoniem