Menu Sluiten

Coaching bij kanker

Zodra je geconfronteerd wordt met kanker komt er zoveel op je af. De diagnostisering komt meestal onverwachts en aan het woord kanker hangt zo’n enorme lading dat die hard binnen kan komen. Het lijkt alsof je in een stroomversnelling terecht komt waarin het lijkt dat er geen tijd is om zelf op onderzoek uit te gaan. En als je op onderzoek gaat kom je al gauw in een wirwar van informatie terecht en wat is er dan voor jou het beste?

Gelukkig zijn er mooie initiatieven, met name van Henk Fransen, die hierin overzicht proberen te krijgen. Ook bij Vrije Vlinders willen we op onze manier mensen ondersteunen in het proces.

Bij Vrije Vlinders gaan we er vanuit dat de volgende drie punten cruciaal zijn bij het versterken van het zelfhelend vermogen:

  1. Voeding
  2. Fysieke ontgifting
  3. Emotionele ontgifting

Wij zullen u informeren over de voeding en de mogelijkheden tot fysieke ontgifting. Indien blijkt dat hier extra ondersteuning nodig is zullen wij u doorverwijzen naar gespecialiseerde therapeuten.

De emotionele ontgifting is een kernactiviteit van Vrije Vlinders. Door middel van een Helende Reis, een familieopstelling of geleide visualisatie wordt onderzocht waarom de disbalans in het lichaam is ontstaan. Wat wil deze disbalans jou zeggen en waarom is het op deze plek ontstaan? Door hiermee aan de slag te gaan zal de blokkade oplossen waardoor de energie weer kan stromen en het zelfhelend vermogen sterker zal worden.

Voor wie?

Deze coaching is voor iedereen geschikt die graag zelf een bijdrage wil leveren aan het helingsproces. Het is geschikt voor zowel mensen die net gediagnostiseerd zijn met kanker als mensen reeds uitbehandeld zijn. Daarnaast kan deze vorm van coaching goed naast de reguliere behandeling plaatsvinden.

Naast deze coaching biedt Vrije Vlinders retraites aan voor mensen met kanker. Indien u hierin geïnteresseerd bent kunt u ons een mailtje sturen. Bij voldoende aanmeldingen gaat er een nieuwe retraite van start.