Telefoonnummer

+31 117850891

E-mail

info@vrijevlinders.nl

Vrije Vlinders heeft 4 sfeervolle tweepersoonskamers. 

PlanéDeze compacte tweepersoonskamer op de begane grond is rustig gelegen en heeft een eigen douche en toilet. Er is een televisie aanwezig op de kamer. Het is een compacte kamer, maar u treft er alles aan dat u nodig heeft. Deze kamer grenst aan de tuin. 

Er is in de gang ook een ruimte met een kitchenette aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Tegenover de kamer is een kamer met een relaxfauteuil, waar u kunt zitten en waar u eventueel uw koffer etc kunt zetten. Deze kamer is met name geschikt voor een persoon die alleen reist of voor een kort verblijf. Indien u beide kamers boekt is het ook mogelijk om zonder ontbijt te boeken. Vraag ons naar de mogelijkheden en de prijs hiervan. 

L’étoile: Een mooie tweepersoonkamer gelegen op de begane rond aan de straatzijde met eigen badkamer. Er is een televisie op de kamer aanwezig. U kunt gebruik maken van een kitchenette en de tuin. 

Jupiter/ Saturnus: De sfeervol ingerichte kamers op de 1e verdieping hebben elk een eigen wastafel. Op beide kamers is een televisie aanwezig.  Daarnaast is op deze verdieping een badkamer, een zithoek en een keuken aanwezig.

Alle gasten van de B&B kunnen gebruik maken van de tuin. ’s Ochtends kunt u hier lekker ontbijten. Indien u met een groep van drie of vier personen komt is het fijn om beide kamers te boeken zodat u de hele verdieping voor u zelf heeft. 

Komt u enkel voor een overnachting inclusief ontbijt dan kunt u met 2 personen al vanaf €70,00 per nacht bij ons overnachten (exclusief toeristenbelasting à € 2,00 p.p.p.n.). 

Wellness-arrangement: Mocht u verblijf willen uitbreiden met 30 minuten masseren in de Hydro Massage Capsule dan kan dit voor  25,00 per persoon. 

Booking widget b24_widget_66a19e21bf54e