B&B

B&B

Bed & Breakfast

Vrije Vlinders heeft 2 tweepersoonskamers. Op de sfeervol ingerichte kamers is een wastafel, een zithoekje met tv en een keuken aanwezig. Er is een gedeelde toilet en douche op dezelfde verdieping aanwezig.

Komt u enkel voor een overnachting inclusief ontbijt dan kunt u met 2 personen al reeds voor 55 euro per nacht bij ons overnachten (exclusief toeristenbelasting à €1,20 p.p.p.n.). Wilt u uw verblijf uitbreiden met 30 minuten massage en 45 minuten floaten dan betaalt u hiervoor als gast van de B&B slecht 25 euro per persoon.

Een kamer in juli/augustus kost slechts €65 per nacht (excl. toeristenbelasting).Appartement

Vrije Vlinders heeft ook een appartement met 2 tweepersoonskamers. Op de sfeervol ingerichte kamers is een wastafel, een zithoekje met tv en een keuken aanwezig. Er is een gedeelde toilet en douche op dezelfde verdieping aanwezig.

Komt u enkel voor een overnachting dan kunt u al reeds voor 100 euro per nacht bij ons overnachten (exclusief toeristenbelasting à €1,20 p.p.p.n.). Wilt u uw verblijf uitbreiden met 30 minuten massage en 45 minuten floaten dan betaalt u hiervoor als gast van de B&B slecht 25 euro per persoon.

Dit appartement in juli/augustus kost slechts €110 per nacht (excl. toeristenbelasting).

© 2018: Vrije Vlinders | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress