Menu Sluiten

Bed & Breakfast

Vrije Vlinders heeft 4 sfeervolle tweepersoonskamers. 

Plané: Deze tweepersoonskamer op de begane grond is rustig gelegen en heeft een eigen douche en toilet. Er is een televisie aanwezig op de kamer. Het is een compacte kamer, maar u treft er alles aan dat u nodig heeft. Deze kamer grenst aan de tuin. 

Er is in de gang ook een ruimte met een kitchenette aanwezig waar u gebruik van kunt maken. 

L’étoile: Een mooie tweepersoonkamer gelegen op de begane rond aan de straatzijde met eigen badkamer. Er is een televisie op de kamer aanwezig. U kunt gebruik maken van een kitchenette. 

 

Jupiter/ Saturnus: De sfeervol ingerichte kamers op de 1e verdieping hebben elk een eigen wastafel. Daarnaast is op deze verdieping een badkamer, een zithoek met tv en een keuken aanwezig.

Alle gasten van de B&B kunnen gebruik maken van de tuin. ’s Ochtends kunt u hier lekker ontbijten.

Komt u enkel voor een overnachting inclusief ontbijt dan kunt u met 2 personen al voor €55,00 per nacht bij ons overnachten (exclusief toeristenbelasting à €1,50 p.p.p.n.). Een kamer in juli/augustus kost slechts €65,00 per nacht (excl. toeristenbelasting).

Wellness-arrangement: Mocht u verblijf willen uitbreiden met 45 minuten floaten en 30 minuten masseren in de Hydro Massage Capsule dan kan dit voor €30,00 per persoon. 

Direct boeken