Menu Sluiten

B&B

Bed & Breakfast

Vrije Vlinders heeft 3 tweepersoonskamers.

Plané: De kamer op de begane grond is rustig gelegen en heeft een eigen douche & toilet. Er is een tv aanwezig op deze kamer. Het is een compacte kamer, maar u treft er alles wat u nodig heeft. De kamer grens aan de tuin. (De naam van deze kamer is )

Jupiter en Saturnus: De sfeervol ingerichte kamers op de 1e verdieping hebben elk een eigen wastafel. Daarnaast is op deze verdieping een badkamer, een zithoek met tv en een keuken aanwezig. (De namen van deze kamers zijn ).

Alle gasten van de B&B kunnen gebruik maken van de tuin. ’s Ochtends kunt u hier lekker ontbijten.

Komt u enkel voor een overnachting inclusief ontbijt dan kunt u met 2 personen al voor €55 per nacht bij ons overnachten (exclusief toeristenbelasting à €1,20 p.p.p.n.). Een kamer in juli/augustus kost slechts €65 per nacht (excl. toeristenbelasting).

Suite: Het is ook mogelijk de twee kamers op de eerste verdieping samen te boeken als Suite. U heeft dan twee kamers, een badkamer, keuken en zithoekje tot u beschikking. Er wordt geen ontbijt geserveerd.

Wellness-arrangement: Wilt u uw verblijf uitbreiden met 30 minuten massage en 45 minuten floaten dan betaalt u hiervoor als gast van de B&B slecht 25 euro per persoon.

 

Direct boeken